Extra subsidieregeling bij Ecar by Ducar!

Een week nadat de subsidieregeling voor elektrische auto’s inging, was het subsidiepotje voor nieuwe elektrische auto’s al op. Dat is balen! Gelukkig is het potje voor gebruikte elektrische auto’s nog niet op. Om het elektrisch rijden alsnog aantrekkelijk te maken, geeft Ecar by Ducar nu tijdelijk €2000,- korting op occasions, bovenop de €2000,- subsidie die je van de overheid ontvangt.


Houd wel rekening met de onderstaande punten:

• Dit geldt alléén voor particulieren.
• De auto moet 100% elektrisch zijn en heeft een actieradius van minimaal 120 km.
• De catalogusprijs (oorspronkelijke nieuwprijs) is niet lager dan €12.000,- en niet hoger dan €45.000,-.
• De auto is als elektrische personenauto geproduceerd en mag niet zijn omgebouwd tot elektrische auto.
• De auto moet na aankoop minimaal drie jaar ononderbroken op jouw naam staan.
• Onze korting is wél inbegrepen bij de prijzen op de website, de subsidie van de overheid niet!

• De subsidie van de overheid wordt in één keer uitgekeerd.


Op de website van de overheid vind je de details over de Subsidieregeling SEPP. Wij beantwoorden alvast wat vragen voor je:


Welke merken en modellen?

Op de Autolijst SEPP 2020 staan merken, modellen (handelsbenamingen) en typen elektrische personenauto’s die in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren. Alle elektrische auto's die wij aanbieden vallen onder de nieuwe subsidieregeling, dat is goed om te weten!


Hoe kan ik subsidie aanvragen?

De aanvraag voor subsidie kan via DigiD worden ingediend via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zoals eerder gemeld, geldt de regeling echter al voor elektrische personenauto’s die zijn gekocht nadat de regeling op 2 juni 2020 in de Staatscourant is gepubliceerd. 


Is de subsidie al verwerkt in de prijzen op de website?

Nee, zeker niet! Om voor jou alles zo transparant mogelijk te presenteren hebben wij deze subsidies niet als lokkertje meegenomen in de prijzen van de auto’s op deze site. De subsidie (bij particuliere aankoop op private lease) komt dus nog in mindering op de genoemde prijzen. Zo wordt elektrisch auto rijden wel heel aantrekkelijk!


Vragen?

Voor al je vragen kun je bellen naar 0172 - 410 105 of vul hier het contactformulier in.